Polski Portal Morski
Aktualności Inne

Postępowanie kwalifikacyjne na stanowisko Wiceprezesa Zarządu ds. Finansowych

Rada Nadzorcza Spółki Zarząd Morskiego Portu Gdańsk Spółka Akcyjna z siedzibą w Gdańsku (80-955), ul. Zamknięta 18, wpisanej do Rejestru Przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy Gdańsk-Północ w Gdańsku, VII Wydział Gospodarczy, KRS:0000040398, działając na podstawie § 26 pkt 4 oraz § 30 Statutu Spółki pod firmą Zarząd Morskiego Portu Gdańsk S.A. z siedzibą w Gdańsku, ogłasza postępowanie kwalifikacyjne na stanowisko: WICEPREZESA ZARZĄDU DS. FINANSOWYCH Spółki Zarząd Morskiego Portu Gdańsk S.A. z siedzibą w Gdańsku, na nową, III, wspólną, pięcioletnią kadencję.

Zgłoszenia kandydatów będą przyjmowane w siedzibie Spółki, ul. Zamknięta 18, 80-955 Gdańsk, w dni powszednie w godz. 800-1500 w Kancelarii Ogólnej na parterze budynku, w terminie do dnia 19 kwietnia 2024 r. do godz. 1500.

Otwarcia zgłoszeń i ich weryfikacji pod względem spełnienia wymogów formalnych dokona, w dniu 22 kwietnia 2024 r. o godz. 1200 Komitet/Zespół powołany przez Radę Nadzorczą. O dopuszczeniu do rozmowy kwalifikacyjnej kandydaci zostaną poinformowani drogą telefoniczną lub elektroniczną. Rozmowy kwalifikacyjne zostaną przeprowadzone w siedzibie Spółki, Sala Konferencyjna 305 A na III piętrze, w dniu 26 kwietnia 2024 r. i kolejnych dniach, jeżeli zaistnieje taka konieczność.

źródło: Port Gdańsk / fot. archiwum, poglądowe

Zobacz podobne

Irański statek zaatakowany na Morzu Śródziemnym, Teheran mówi o ”zamachu terrorystycznym”

KD